Wegenbouwbedrijf Oost beschikt over de kennis en het materieel om uw herinrichting professioneel uit te voeren.

Een herinrichting omvat vele werkzaamheden. Door onze ruime ervaring in de wegenbouw, denken wij met u mee en over duurzame en voordelige oplossingen.

Van het verwijderen en afvoeren van bestaande materialen, de aanleg van alle voorkomende elementenverhardingen, gesloten verhardingen zoals asfalt en betton. Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers voeren de herinrichting vakkundig uit.

Voor het egaliseren van de ondergrond voor het straatwerk of het asfalteren, gebruiken we een shovel met afrijbalk. Deze egaliseert de baan, waarna een tweede shovel de baan direct aftrilt met behulp van drie Stehr-trilplaten. Met behulp van ons lasergestuurde systeem kunnen wij een baan vlak maken tot een nauwkeurigheid van 0,5 cm. Het bestraten van grote oppervlakken gebeurt volledig machinaal. Wegenbouwbedrijf Oost beschikt over een straatmachine die in staat is om elementenverhardingen in allerlei verbanden aan te leggen.

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Wegenbouwbedrijf Oost
Zeefbaan 19
9672 BN Winschoten
t: 0597 425284
info@wegenbouwbedrijfoost.nl

 

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u een vraag, of wilt u graag meer informatie? Neem dan via het formulier vrijblijvend contact met ons op. We komen hier zo snel mogelijk op terug.