Een veilig en avontuurlijk speelveld voor jong en oud!

Wegenbouwbedrijf Oost ontwikkelt en realiseert in samenwerking met Westerman Staal en Apparatenbouw diverse types speelvelden, waaronder voetbalvelden, basketbalvelden, speeltuinen en schoolpleinen. Aan de hand van uw wensen, creëren wij een avontuurlijke speelplaats die aan alle veiligheidseisen voldoet.

Speelveld aanleggen

Naast het ontwerp van de speelplaats, wordt ook de aanleg vakkundig door ons gedaan. Afhankelijk van het door u gekozen type speelveld, leggen wij graszoden of wordt het veld geasfalteerd. Onder speeltoestellen plaatsen wij rubberen tegels of een laag houtsnippers voor valdemping. Na het plaatsen van de gecertificeerde speeltoestellen zoals een kooi, doelen en basketbalpalen is het speelveld gereed voor gebruik.

Houtsnipper valdemping

Onze houtsnippers voldoen aan de strengste eisen voor valdemping onder speeltoestellen. De houtsnippers zijn uitvoerig getest. Bij een houtsnipper laag van minimaal 30 cm dikte voldoen zij aan een valhoogte van drie meter. De houtsnippers worden verduurzaamd en geverfd in diverse kleuren. Hiervoor wordt verf uit de voedingsmiddelenindustrie gebruikt waardoor zij geen belasting vormen voor het milieu en niet schadelijk zijn voor de gezondheid.

Speeltoestellen

Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd. U kunt de speeltoestellen ook los bij ons verkrijgen. Wij bieden een uitgebreide collectie waaronder doelen en basketbalpalen. 

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Wegenbouwbedrijf Oost
Zeefbaan 19
9672 BN Winschoten
t: 0597 425284
info@wegenbouwbedrijfoost.nl

 

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u een vraag, of wilt u graag meer informatie? Neem dan via het formulier vrijblijvend contact met ons op. We komen hier zo snel mogelijk op terug.